top of page

Menu

 

Onze basis lunch menu bestaat uit 4 gangen en bedraagt 52€

Deze wordt geserveerd op woensdag & vrijdag.

 

's Avonds serveren we een vaste menu.

Op woensdag en donderdag kan u kiezen tussen een kleine menu van 70€

of een tasting menu van 115€

 

Op vrijdag en zaterdag serveren we altijd een tasting menu van 95€

 


Gelieve allergenen of dieetwensen op voorhand bij uw reservatie door te geven.

Zo kunnen wij de nodige voorbereidingen treffen.

Een vegetarisch menu is enkel mogelijk indien op voorhand aangegeven bij de reservatie.

Een veganistisch menu is niet mogelijk. 
Neemt u in geval van twijfel zeker contact met ons op.

Lunch

 

Voorbeeld menu

 

-

 

Morille & zonnenloempit praliné

Bosui pancake, scheermes

Zeebaars, shiso

Doperwt, onrijpe aardbei & zuring

 

Gerookte Ostra Regal nr3+, komkommer & zuring

* Tempura van bladkool & garnaal dashi

 Add a langoustine +25 €

 

* Asperge, kreeftenmiso & yuzu 

Shio koji-zeeduivel & groene asperge 

Gerijpte Duke of Berkshire, wortel & daslook

 

Kombu melkijs & knolselder

 

_

 

Menu |  € 52

* Extra gerecht | €15

 
 

Diner Woe & Don

 

 

'Voorbeeld'

Small menu

70 €

-

 

Eendenborst charcuterie

Morille & zonnebloempit praliné

Scallion-pancake & scheermes

Zeebaars & shiso

Doperwt, onrijpe aardbei & zuring

 

* Gerijpte Hamachi & verse wasabi

+15 € p.p (min. 2 pers.)

 

Gerookte Ostra Regal nr3+, komkommer & zuring

Tempura van bladkool & garnaal dashi

 *Add a langoustine +25 €

 

Shio koji-zeeduivel & groene asperge 

Gerijpte Duke of Berkshire, wortel & daslook

 

Kombu melkijs & knolselderreductie

'Voorbeeld'

Tasting menu

115 € 

-

 

Eendenborst charcuterie

Morille & zonnebloempit praliné

Scallion-pancake & scheermes

Zeebaars & shiso

Doperwt, onrijpe aardbei & zuring

* Gerijpte Hamachi & verse wasabi +15 € p.p (min. 2 pers.)

 

Gerookte Ostra Regal nr3+, komkommer & zuring

Rode poon, warmoes & lavas

Tempura van bladkool & garnaal dashi

 *Add a langoustine +25 €

 

Asperge, kreeftenmiso & yuzu

Shio koji-zeeduivel & groene asperge 

Gerijpte Duke of Berkshire, wortel & daslook

 

Rabarber, eigeel & saké

Kombu melkijs & knolselderreductie

Diner Vrij & Zat

Op vrijdag en zaterdag serveren we een vaste tasting menu.

 

'Voorbeeld '

Tasting menu

95 € 

-

 

Eendenborst charcuterie

Morille & zonnebloempit praliné

Scallion-pancake & scheermes

Zeebaars & shiso

Doperwt, onrijpe aardbei & zuring

* Gerijpte Hamachi & verse wasabi +15 € p.p (min. 2 pers.)

 

Gerookte Ostra Regal nr3+, komkommer & zuring

Rode poon, warmoes & lavas

Tempura van bladkool, garnaal dashi

 * add a langoustine +25 €

 

* Asperge, kreeftenmiso & yuzu +16 € p.p.

Shio koji-zeeduivel & groene asperge 

Gerijpte Duke of Berkshire, wortel & daslook

 

Rabarber, eigeel & saké

Kombu melkijs & knolselderreductie

 

We houden rekening met vooraf meegedeelde allergenen en dieetwensen. Indien dit niet vooraf gemeld wordt, zijn wij genoodzaakt om een supplement (+€10) aan te rekenen voor de aanpassingen.

bottom of page