top of page

menu

Algemeen

Wij werken met een vaste menu. Een voorbeeld hiervan vindt u terug onderaan deze pagina. 
Gelieve allergenen of dieetwensen op voorhand bij uw reservatie door te geven. Zo kunnen wij de nodige voorbereidingen treffen.

Een vegetarisch menu is enkel mogelijk indien op voorhand aangegeven bij de reservatie. Een veganistisch menu is niet mogelijk. 
Neemt u in geval van twijfel zeker contact met ons op.

lunch

woensdag en vrijdag 

keuken 12u - 14u

voorbeeldmenu Lunch

Bladkool & Cedraat

Bosui-pancake & scheermes

Zeebaars & shiso

 

* Makreel, dashi & zuring

Ostra Regal nr3+, zonnewortel & kerrieplant

Zeebarbeel, rundsgarum en consommé van rundshart

 

Rode biet, warmoes & coquille corail

 

Koji Duke of Berkshire & gezouten en gerookte schelvis

Aardpeer, appel & beurre noisette

 

50 € | 4-Gangen

15 € | *Extra gerecht

natural wine/saké pairing

3 glasses 30 €

4 glasses 40 €

non-alcoholic pairing

30 €

onze prijzen kunnen variëren naargelang seizoen en producten

diner

woensdag | donderdag | vrijdag | zaterdag

keuken: 19h - 21u

voorbeeldmenu Diner

Charcuterie

Bladkool, cedraat

Scheermes, scallion-pancake

Zeebaars, shiso

Rode biet, koji, coquille corail

* Gerijpte hamachi  +10 € p.p. (min. 2 personen)

 

Makreel, inktvisdashi & zuring

Ostra Regal nr3+, zonnewortel, kerrieplant

Zeebarbeel, rundsgarum en consommé van rundshart

* Kalfswang, daslook, kokkels +16 € p.p.

Keizerbaars, shiitake & kippenvleugeljus

Koji gerijpte Duke of Berkshire, gerookte en gezouten schelvis

 

Bloedsinaas, chili & gefermenteerde pruim

Aardpeer, appel, bruine boter

 95 €

 

Bio-/natural wine or saké pairing

4 glasses 40 

5 glasses 50 €

non-alcoholic pairing

40 

onze prijzen kunnen variëren naargelang seizoen en producten

We houden rekening met vooraf meegedeelde allergenen en dieetwensen. Indien dit niet vooraf gemeld wordt, zijn wij genoodzaakt om een supplement (+€5) aan te rekenen voor de aanpassingen.

bottom of page