
menu
Algemeen
Wij werken met een vaste menu. Een voorbeeld hiervan vindt u terug onderaan deze pagina.
Gelieve allergenen of dieetwensen op voorhand bij uw reservatie door te geven. Zo kunnen wij de nodige voorbereidingen treffen.
Een vegetarisch menu is enkel mogelijk indien op voorhand aangegeven bij de reservatie. Een veganistisch menu is niet mogelijk.
Neemt u in geval van twijfel zeker contact met ons op.
lunch
woensdag en vrijdag
keuken 12u - 14u
voorbeeldmenu Lunch
Bladkool & Cedraat
Bosui-pancake & scheermes
Zeebaars & shiso
* Makreel, dashi & zuring
Ostra Regal nr3+, zonnewortel & kerrieplant
* Zeebarbeel, rundsgarum en consommé van rundshart
Rode biet, warmoes & coquille corail
Koji Duke of Berkshire & gezouten en gerookte schelvis
Aardpeer, appel & beurre noisette
50 € | 4-Gangen
15 € | *Extra gerecht
natural wine/saké pairing
3 glasses 30 €
4 glasses 40 €
non-alcoholic pairing
30 €
onze prijzen kunnen variëren naargelang seizoen en producten
diner
woensdag | donderdag | vrijdag | zaterdag
keuken: 19h - 21u
voorbeeldmenu Diner
Charcuterie
Bladkool, cedraat
Scheermes, scallion-pancake
Zeebaars, shiso
Rode biet, koji, coquille corail
* Gerijpte hamachi +10 € p.p. (min. 2 personen)
Makreel, inktvisdashi & zuring
Ostra Regal nr3+, zonnewortel, kerrieplant
Zeebarbeel, rundsgarum en consommé van rundshart
* Kalfswang, daslook, kokkels +16 € p.p.
Keizerbaars, shiitake & kippenvleugeljus
Koji gerijpte Duke of Berkshire, gerookte en gezouten schelvis
Bloedsinaas, chili & gefermenteerde pruim
Aardpeer, appel, bruine boter
95 €
Bio-/natural wine or saké pairing
4 glasses 40 €
5 glasses 50 €
non-alcoholic pairing
40 €
onze prijzen kunnen variëren naargelang seizoen en producten
We houden rekening met vooraf meegedeelde allergenen en dieetwensen. Indien dit niet vooraf gemeld wordt, zijn wij genoodzaakt om een supplement (+€5) aan te rekenen voor de aanpassingen.