
Menu
Onze basis lunch menu bestaat uit 4 gangen en bedraagt 52€
Deze wordt geserveerd op woensdag & vrijdag.
's Avonds serveren we een vaste menu.
Op woensdag en donderdag kan u kiezen tussen een kleine menu van 70€
of een tasting menu van 115€
Op vrijdag en zaterdag serveren we altijd een tasting menu van 95€
Gelieve allergenen of dieetwensen op voorhand bij uw reservatie door te geven.
Zo kunnen wij de nodige voorbereidingen treffen.
Een vegetarisch menu is enkel mogelijk indien op voorhand aangegeven bij de reservatie.
Een veganistisch menu is niet mogelijk.
Neemt u in geval van twijfel zeker contact met ons op.
Lunch
Voorbeeld menu
-
Morille & zonnenloempit praliné
Bosui pancake, scheermes
Zeebaars, shiso
Doperwt, onrijpe aardbei & zuring
Gerookte Ostra Regal nr3+, komkommer & zuring
* Tempura van bladkool & garnaal dashi
Add a langoustine +25 €
* Asperge, kreeftenmiso & yuzu
Shio koji-zeeduivel & groene asperge
Gerijpte Duke of Berkshire, wortel & daslook
Kombu melkijs & knolselder
_
Menu | € 52
* Extra gerecht | €15
Diner Woe & Don
'Voorbeeld'
Small menu
70 €
-
Eendenborst charcuterie
Morille & zonnebloempit praliné
Scallion-pancake & scheermes
Zeebaars & shiso
Doperwt, onrijpe aardbei & zuring
* Gerijpte Hamachi & verse wasabi
+15 € p.p (min. 2 pers.)
Gerookte Ostra Regal nr3+, komkommer & zuring
Tempura van bladkool & garnaal dashi
*Add a langoustine +25 €
Shio koji-zeeduivel & groene asperge
Gerijpte Duke of Berkshire, wortel & daslook
Kombu melkijs & knolselderreductie
'Voorbeeld'
Tasting menu
115 €
-
Eendenborst charcuterie
Morille & zonnebloempit praliné
Scallion-pancake & scheermes
Zeebaars & shiso
Doperwt, onrijpe aardbei & zuring
* Gerijpte Hamachi & verse wasabi +15 € p.p (min. 2 pers.)
Gerookte Ostra Regal nr3+, komkommer & zuring
Rode poon, warmoes & lavas
Tempura van bladkool & garnaal dashi
*Add a langoustine +25 €
Asperge, kreeftenmiso & yuzu
Shio koji-zeeduivel & groene asperge
Gerijpte Duke of Berkshire, wortel & daslook
Rabarber, eigeel & saké
Kombu melkijs & knolselderreductie
Diner Vrij & Zat
Op vrijdag en zaterdag serveren we een vaste tasting menu.
'Voorbeeld '
Tasting menu
95 €
-
Eendenborst charcuterie
Morille & zonnebloempit praliné
Scallion-pancake & scheermes
Zeebaars & shiso
Doperwt, onrijpe aardbei & zuring
* Gerijpte Hamachi & verse wasabi +15 € p.p (min. 2 pers.)
Gerookte Ostra Regal nr3+, komkommer & zuring
Rode poon, warmoes & lavas
Tempura van bladkool, garnaal dashi
* add a langoustine +25 €
* Asperge, kreeftenmiso & yuzu +16 € p.p.
Shio koji-zeeduivel & groene asperge
Gerijpte Duke of Berkshire, wortel & daslook
Rabarber, eigeel & saké
Kombu melkijs & knolselderreductie
We houden rekening met vooraf meegedeelde allergenen en dieetwensen. Indien dit niet vooraf gemeld wordt, zijn wij genoodzaakt om een supplement (+€10) aan te rekenen voor de aanpassingen.